Scrisoare

N-am noroc la ouă!

29 martie 2012

Acum, după ce aţi dat click cu ochii bulbucaţi de uimire, vă spun că nu e ceea ce pare. Mărturisirea onestă a ghinionului meu se referă strict la ouăle de ciocolată. Kinder, mai precis.

Eu sunt mare fană a acestui viciu mic. Iar dacă, din întâmplare, acest măreţ deliciu ciocolatiu mai are, pe deasupra, şi surpriză, şi formă de ou, atunci satisfacţia e mai mare. Pentru că jucărioarele alea (unele dintre ele) sunt distractive şi-mi amintesc de copilăria de la 3 ani în sus, pentru că, nu-i aşa, asta e limita inferioară de vârstă pentru a preveni înghiţirea pieselor mici.

Din toate colecţiile Kinder pe care nu mi le amintesc, pe una singură mi s-a pus pata, şi asta recent. Aia cu şoriceii doctori. Prin urmare, m-am aşezat confortabil la umbra gândului pufos că trebuie să-i am pe toţi şi am pornit la vânătoare. Numai că, surpriză, aveam să constat mai târziu, după îndelungi cercetări şi degustări, că nu toată ouăle aveau şoricei. Am găsit, căutând rozătoare cu halate, ba avioane, ba un bumerang, ba un urs panda, ba altceva. Dar, ca s-o spun p-aia dreaptă, amăgirile se aşezau numai la mine-n ouă. La Adde, spre exemplu, din când în când, mai apărea şi un şoricel, ceea ce dovedeşte că problema era (şi este încă, persistă cu nesimţire), desigur, la mine.

Nu ştiu să aleg ouăle Kinder. Nu ştiu cum să le agit, cum să le ascult, cum să le „citesc” încercând să ghicesc că înăuntru e ceea ce vreau eu să fie. Dar, asta e. Am două avioane, o lupă mişto (donaţie de la Adde, căreia îi mulţumesc formal şi oficios aici!), un castor cu binoclu, un iepuraş într-un coş şi o chestie verde care se vrea zburătoare. Şi doar trei şoricei cerşiţi, ceruţi, negociaţi (dar iubiţi!).

Bine măcar că ciocolata e mereu acolo. Altfel, sincer, nu ştiu ce m-aş face.

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

 • Raspunde ideisiidei 29 martie 2012 la ora 21:07

  cred ca erai atrasa mai mult de ciocolata :))

 • Raspunde Andreea 29 martie 2012 la ora 21:37

  Ciocolata Kinder e preferata mea. Obisnuiam sa cumpar si eu delicioasele oua de ciocolata, mai mult pentru surprize, avand curiozitatea unui copil. Am avut o punguta de astfel de jucarioare, dar le-am dat picilor din vecini. Marturisesc ca am facut-o cu regret dar, vazandu-le bucuria de pe chipuri, m-am simtit mai bine:)

 • Raspunde Lucian 29 martie 2012 la ora 21:45

  :)))))))))) Să-ţi arăt ceva mişto legat de ochii bulbucaţi a uimire

  Uploaded with ImageShack.us
  😉

 • Raspunde Lucian 29 martie 2012 la ora 21:50

  nush de ce, dar în comentariul anterior ar fi trebuit să apară o poză care, din motive tehnice presupun, nu vrea să se lase afişată. Asta este, o găsiţi la linkul ăsta ;)) http://img11.imageshack.us/img11/348/ouav.jpg

 • Raspunde Alyz 30 martie 2012 la ora 22:19

  Nu prea te alegi cu mare lucru din pretul platit :)) nu sunt fana oua kinder 😀 mai mult luam pufuleti cu surprize 😀 gaseam avioane, masinute, chestii simple :))

 • Raspunde Leapsa cinefila lacrimogena! « De prin viata adunate… 31 martie 2012 la ora 10:05

  […] departe urmatorilor: Whispers of the heart, Vienela, Tilla Adrienn, Annitu Ann, Alexandru Anton, Alexandra Bohan. Si bineinteles, tuturor celor care doresc sa o […]

 • Raspunde Cristian 20 aprilie 2012 la ora 13:41

  :))) si eu am colectionat o vreme oua kinder …; opreste-te pana nu-i prea tarziu … 🙂

 • Lasa un raspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.