Advertoriale

Am fost model Tom Tailor pentru o zi

21 octombrie 2012

Vă spuneam miercuri aici că sâmbătă voi avea parte de o altfel de experienţă. Şi-am avut! Iar acum, că vraja s-a rupt, iar viaţa şi-a reintrat în ritm, m-am întors pe blog să vă spun cum a fost…

Ziua a-nceput obişnuit, ca-n mai toate dimineţile mele, în staţie. Numai că de data asta m-am întâlnit cu Anda şi, după ce-am parcursul drumul spre Palas vorbind despre una-alta, la destinaţie lucrurile au început să se schimbe în bine, pentru că o cafea aburindă şi-o brioşă de la Teo’s Cafe ne-au întâmpinat şi ne-au ajutat să ne intrăm în ritm.

După o astfel de introducere şi-o dezechipare rapidă (pentru că afară era frig), am fost luaţi pe rând în primire de Andreea Istrate, cea care, după o scanare rapidă a hainelor marca Tom Tailor şi-a trupurilor noastre de oameni pur obişnuiţi, ne-a recomandat ţinutele potrivite. Şi, după încercări şi suspine şi cam jumătate de oră de stat la cabină (scuze, băieţi!), oglinzile au avut ce admira (şi nu doar ele).

Pasul următor l-au făcut fetele de la Senso Style care, cu nişte baghete fermecate şi mâini dibace ne-au asigurat un make-up potrivit ţinutei şi-o coafură pe chipul şi asemănarea noastră şi, trebuie să recunosc, ele chiar se pricep. Personal, am rămas foarte surprinsă de mai toate transformările şi, pentru asta, le mulţumesc şi le admir.

Cu toate astea, sarcina cea mai lungă, cea mai frumoasă şi cea mai grea i-a fost desemnată domnului Ştefan Andrei de la Studio Alb, care ne-a fotografiat pe toţi, separat sau împreună, şi care este responsabil de toate aceste fotografii minunate. Personal, a fost o plăcere să lucrez cu dumnealui, e un om cu viziune dincolo de obiectiv şi care ştie să pună în evidenţă potenţialul fiecăruia, iar, din punctul meu de vedere, acest lucru defineşte, dincolo de orice, un fotograf profesionist.

Pe final, îi mulţumesc Andreei Marc pentru invitaţie, a fost o zi totală de răsfăţ şi sper că voi mai avea ocazia să repet această experienţă!

Mai multe fotografii (cu mine) aici.

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

 • Raspunde Serafim 21 octombrie 2012 la ora 20:38

  Poza aia în ținută „ghiznis” cu capul pe spate în iarbă e de milioane 🙂

  Felicitări deși la tine schimbarea nu e foarte evidentă, tu fiind un soi de fotomodel de când te știu 🙂

 • Raspunde Emilian 21 octombrie 2012 la ora 20:42

  Eleganta, sexi, ti se potriveste stilul asta.

 • Raspunde Sebastian 21 octombrie 2012 la ora 23:26

  Te prinde culoarea 🙂

 • Raspunde Alexandra Bohan 22 octombrie 2012 la ora 22:29

  Mulţumesc tuturor pentru feed-back-ul obiectiv! 🙂

 • Raspunde Sandra 24 octombrie 2012 la ora 11:18

  Ai si un super fizic, vizic ce se poate incadra foarte usor in postura de model, te ajuta foarte mult ca si imagine , eu iti sugerez sa te bucuri tot mai mult de el, nu de alta dar ai ce te bucura.
  Felicitari pentru scurta sedinta, pozele sunt super reusite, imi place ce vad!

 • Raspunde O poză, o mie de cuvinte | Alexandra Bohan 27 octombrie 2012 la ora 20:30

  […] plăcut fotografiile mele de la şedinţa foto de săptămâna trecută, despre care vă povesteam aici, postez setul doi de imagini, cu menţiunea că mai multe găsiţi tot în albumul de pe […]

 • Lasa un raspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.