Blogosferă

Foto, modele şi condeie

17 octombrie 2012

Am iubit dintotdeauna trei lucruri pe care le-am făcut, apoi, repere în propria-mi viaţă: fotografiile (cu care măsor scurgeri ameţite de timp), modelele (cele pe care le-am ales şi admirat pentru eleganţa, mărinimia, inteligenţa, onestitatea, sinceritatea, graţia lor) şi scrisul, obiceiul de care nu mă prea dezic, mai ales în ultima perioadă.

Un eveniment frumos, la care-am fost invitată de Andreea Marc, mi le serveşte, week-ndul acesta, pe toate trei pe tava dorinţelor. Pentru că sâmbătă, la o brioşă şi-o cafea oferită de Teo’s Caffee, 15 bloggeri aleşi se vor asorta cu brandul Tom Tailor, un reper puternic în lumea modei care şi-a deschis porţile de curând şi la Iaşi, în incinta Palas Mall. Şi, ca să fie mai aproape de cumpărătorii lor, au decis să aşeze în lumina reflectoarelor oameni obişnuiţi din presă şi blogosferă care vor defila în haine… de colecţie!

Pe ordinea de zi, enumerăm o şedinţă foto marca Studio Alb, sub îndemânarea şi viziunea lui Ştefan Andrei, asta după ce vom fi aranjaţi de salonul Senso Style şi vom fi consultaţi vestimentar de către stilistul Andreea Istrate.

„Ne-am gândit ca pentru evenimentul de la Iaşi să renunţăm la defilările clasice cu fotomodele şi să apelăm la oameni care pot înţelege mai bine şi transmite mai departe corect conceptul pe care noi îl promovăm”, declară Andreea Maglan, Marketing Manager Tom Tailor Romania, iar eu îi admir şi susţin iniţiativa.

Brandul Tom Tailor a venit la Palas Mall Iaşi în vara acestui an, fiind primul magazin al retailer-ului german în estul ţării. Momentan, Tom Tailor mai este prezent în Romania în Bucureşti, Craiova, Timişoara şi Cluj-Napoca. Compania a fost creată în anul 1962, iar sloganul principal este „We dress people”. Sâmbata, însă, deviza va fi ”We dress bloggers”.

Hainele Tom Tailor subliniază individualitatea şi originalitatea, pentru că, aşa cum e bine întipărit în filozofia companiei, „moda nu trebuie să fie un dictator, ea trebuie sa inspire libertate”.

PS: Staţi pe-aproape, revin cu fotografii, impresii, amintiri!

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

  • Raspunde Am fost model Tom Tailor pentru o zi | Alexandra Bohan 21 octombrie 2012 la ora 18:19

    […] spuneam miercuri aici că sâmbătă voi avea parte de o altfel de experienţă. Şi-am avut! Iar acum, că vraja s-a […]

  • Lasa un raspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.