Jurnal

Experimente culinare la Master Blog Chef

29 aprilie 2013

2

Sâmbătă am avut onoarea de a participa la un eveniment foarte drăguţ numit Master Blog Chef, organizat de Complex Popas Păcurari, împreună cu prietenii de la Frarom Iaşi şi cu Albinuţa cea dragă, pe modelul celebrei emisiuni de gătit pe care, într-o paranteză fiind zis, eu n-o urmăresc. Aşa că recunosc, eu m-am dus atrasă mai mult de ideea de distracţie dincolo de competiţie, însă, odată ajunsă acolo, mi-am asumat, fără să vreau, rolul de super-bucătăreasă cu maximă seriozitate. În fond, a fost un concurs, pe care eu oricum (nu aveam de gând să…) nu l-am câştigat.

6

Prin urmare, după o probă eliminatorie şi una fulger, de o oră, Alexandra aici de faţă a născocit trei farfurii, care mai de care mai ingenioase. Şi în ciuda erorilor săvârşite nu din lipsa teoriei (la care stau chiar bine!), farfuriile mele s-au prezentat ticsite de preparate amuzante, care s-au remarcat prin designul reuşit, ceea ce m-a făcut pe mine să conştientizez că mai am de lucrat. La condimentat salata, cel puţin. (^_^)

În rest, ce să vă mai povestesc? Vă las cu nişte fotografii serioase, concentrate, puse pe treabă. Şi vă spun că salata mea a fost extraordinară, am mâncat-o pe toată după ce mi-a fost respinsă de la masa juriului. Şiiii…

Ca fapt divers, o mărturisire: bucătăria e spaţiul meu de joacă. Deocamdată.

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

Lasa un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.