Jurnal

Status lung, redactat în grabă

24 aprilie 2013

Pentru că Facebook limitează neobişnuit de des pornirile mele artistice şi pentru că de data asta inspiraţia m-a găsit pe drum, cu telefonul în mână, încropind grăbit un SMS lung, spre a-l posta la status, am decis că-I mai bines ă public un gând ameţit acolo unde le e cuvintelor mele cel mai bine şi mai pufos: pe blog.

Aşa se face că, de pe drum, vă povestesc că…

E ora 6. Am ajuns acasă, după o zi lungă şi istovitoare, dar călduroasă până-n măduva parfumată a cireşilor. Am aruncat tocurile din uşă, am agăţat poşeta-n cuier, am azvârlit hainele călcate la dungă în coşul cu rufe şi m-am repezit la bucătărie pentru o masă uşoară. Apoi, cu sufletul obosit, m-am îndreptat spre şifonier de unde-am cules la întâmplare un tricou pe care l-am aruncat, deloc artistic, pe mine, mi-am tras blugii cei mai mototoliţi posibil pe care i-am găsit cu viteza luminii şi-am încălţat nişte tenişi albi, comozi. Iar părul, ei bine, părul meu, dintr-o mişcare, şi-a găsit liniştea într-o coadă clasică de ponei blond, cu chef de joacă. Apoi, în oglindă, mi-am lipit un zâmbet roz pe chipul încercănat de stres şi de nesomn, şi-am dat să ies din casă. Fugind…

Acum pot să respir liniştită. Un parc înseninat de verdeaţă mă aşteaptă, de la 7, la folk. Dar despre muzica serilor studenţeşti povestim altă dată, cu acelaşi entuziasm de copilă naivă.

De aici, de undeva, a scris Alexandra.
Aceeaşi. Alta. Mereu. Totuna.

PS: Şi-un preview.

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

  • Raspunde Cristina 29 aprilie 2013 la ora 19:13

    Super descriere!

  • Lasa un raspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.