Jurnal

Cu dragostea la purtător

1 iulie 2013

Fotografie0973

Prietenii de la iLux.ro, care sărbătoresc luna aceasta luna cadourilor, mi-au făcut o mare surpriză vineri dimineaţă, trimiţându-mi -fără avertizări prealabile- un colet frumos ambalat, cu o atenţie. Recunosc, surpriza mi-a fost cu atât mai mare cu cât nu mă aşteptam, prelungită de câteva clipe nesfârşite de aşteptare a curierului, din momentul în care un voce necunoscută mi-a spus la telefon că există o livrare pentru mine.

b17892__iubirii

În cutia frumos ambalată am primit găsit o altă cutiuţă, ambalată şi ea, cu un stick personalizat cu propriul prenume, şi Cărticica Iubirii din colecţia Helen Exley, o colecţie în miniatură de citate de dragoste, care mai de care mai alese. Cred că asta se ştie deja, eu sunt persoana care pledează pentru dragoste şi care caută, în toate cotloanele artistice, câte-o frază, câte-un vers, câte-un citat în care să-mi ghemuiesc frământările, aşteptările, speranţele, aşa că această atenţie a venit ca o mănuşă.

De atunci, Cărticica Iubirii se poartă-n poşetă. Asta aşa, pentru câte-o doză spontană, la nevoie, amintindu-mi în fiecare clipă a paşilor mei purtaţi cu griji grăbite prin lume că, pentru a face cuiva o surpriză frumoasă, e nevoie să-l cunoşti un pic. Restul (de inspiraţie) vine de la sine.

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

  • Raspunde Marin 7 iulie 2013 la ora 16:25

    Ce frumos cadou, nu prea fac astfel de gesturi magazinele online. De obicei trimit doar partenerilor sau persoanelor care fac cumparaturi multe. Felicitari pentru acest minunat cadou.

  • Lasa un raspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.