Blogosferă

Blogmeet @ Legend Pub

27 decembrie 2014

vinAm cam întârziat cu articolul, dar m-a cuprins febra sărbătorilor şi nu am mai apucat să vă povestesc că pe 20 decembrie, într-o sâmbătă seara, a avut loc blogmeetul al cărui număr s-a pierdut pe drum. O seară frumoasă, friguroasă, numai bună de strâns la poveşti în jurul mesei şi de încercat un local nou deschis în Iaşi care mie, cel puţin, mi-a lăsat o impresie plăcută. E vorba de Legend Pub, situat vis-a-vis de Palas Mall, pe strada Anastasie Panu nr 31 şi pe care, în principiu, nu aveţi cum să-l rataţi, e cel cu taurul (fioros) de la uşă.

Localul e foarte simpatic, sincer, nu mă aşteptam să-mi placă atât de mult. E casual şi îţi inspiră o doză de confort, pentru că e amenajat cumva în spiritul western. Mi-a plăcut că aveau muzică foarte bună şi nu dată extraordinar de tare, încât te puteai auzi cu cei din jur. Eu am încercat vinul lor fiert, şi recunosc că mi-a plăcut la nebunie, pentru că e foarte bun la gust, iar servirea într-o cană pe care scrie Jack Daniels mi s-a părut chiar originală. (+1 de la mine pentru asta).

În plus, pentru cine e mai pofticios, cei de la local au şi pizza în meniu, care e foarte gustoasă şi care chiar m-a impresionat plăcut, pentru că a fost bună.

Cât despre întâlnire, recunosc, am constatat şi eu că am rămas puţini, ceea ce e uşor dezamăgitor, însă e de înţeles, toată lumea a mai crescut, unii au plecat, alţii s-au lăsat de scris, responsabilităţile s-au înmulţit, priorităţile s-au aşezat. Însă chiar şi aşa, m-am bucurat să revăd oameni dragi, să mai împărţim ştiri despre vieţile noastre şi să râdem un pic, pentru că, altfel, ce rost ar mai avea ieşirile astea live?

Lista cu prietenii de la blogmeet, preluată de la Macku cel conştiincios: Madalina, Adelina, Titi, Macku, BogdanDragos, Alice, Andrei si Mihai.

PS: Dacă nu aveţi idei de revelion, găsiţi pe pagina lor de facebook o ofertă, doar 140 de lei/persoană.

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

Lasa un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.