Advertoriale

Experienţa mea cu fungroup.ro

26 februarie 2015

Ştim cu toţii povestea cu bugetul. Oricum am gândi o situaţie, regula de aur e aceeaşi: cu o investiţie minimă, ideal ar fi să reuşeşti să obţii profit maxim. Motiv pentru care, de multe ori, oamenii din jurul meu aleg căi cunoscute, recomandare, încercate, evitând frecvent experimentele, mai ales dacă acestea au loc pe banii lor.

Mie, recunosc, îmi place să încerc servicii, situaţii, delicii. Însă deseori mă opresc costurile. Pentru că, aşa cum e şi firesc, nici mie nu-mi place să experimentez situaţii dezastruoase a căror plătitor sunt, la final, tot eu. Şi atunci, din comoditate, din dorinţa de a nu-mi forţa prea des norocul, aleg căile pe care mi le recomandă alţii.

Asta până când am descoperit fungroup.ro, un spaţiu unde ofertele locale se adună conştiincios la preţuri mai mult decât rezonabile, cu reduceri considerabile, tocmai ca să le-ncerci, fără a-ţi risca prea tare bugetul. Şi uite-aşa ai ocazia să primeşti un serviciu pe bani mai puţini, urmând ca, ulterior, în urma unei opinii pe care ţi-o formezi despre serviciul respectiv, să decizi dacă merită preţul întreg.

Eu folosesc acest sistem de promovare a ofertelor locale cam de prin 2009, şi recunosc că am fost mulţumită cam peste tot pe unde m-am dus. Motiv pentru care folosesc şi acum şi, de fiecare dată (nu glumesc!) când am nevoie de ceva, întâi arunc un ochi şi pe site-ul lor ca să văd dacă nu găsesc ceva care s-ar plia pe nevoile mele.

Apoi, mai e şi newsletter-ul zilnic, care nu dezamăgeşte niciodată şi unde e aproape imposibil să nu găseşti ceva care să-ţi facă cu ochiul. Mâncare, excursii, produse şi servicii de înfrumuseţare şi sănătate sunt doar câteva dintre categoriile în care se regăsesc oferte pentru produse pe care în general le foloseşte mai toată lumea.

Sistemul e simplu: intri pe site-ul lor, fungroup.ro, alegi un ofertă, o comanzi şi, după ce o plăteşti (fie prin transfer bancar, fie direct cu cardul, fie cash la sediul lor), ţi se generează un voucher cu un cod unic cu care te prezinţi la furnizorul de servicii, după ce ţi-ai făcut programare, acolo unde e cazul.

La început, eu am fost foarte reticentă, pentru că mi se părea prea simplu. Dar după ce am încercat în câteva locuri acest sistem, mi-am dat seama că e o modalitate ingenioasă de a încuraja încercarea mai multor servicii, cu şansă minimă de pagubă, dacă serviciile nu îţi sunt pe plac.

Din ultimele servicii pe care le-am încercat prin intermediul lor a făcut parte un pachet de proceduri de remodelare corporală la Darimed Center, experienţă care mi-a plăcut foarte mult şi pe care o tot recomand, de atunci, peste tot pe unde mă duc şi sunt întrebată dacă nu ştiu unde, cum, cât…

Voi aţi folosit serviciile fungroup.ro? Şi dacă nu, le-aţi folosi?

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

Lasa un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.