Jurnal

Blogmeet La Popas

15 aprilie 2015

1Pe 3 aprilie a avut loc cel de-al treilea blogmeet ieşean din 2015. Nu-mi amintesc numărul… „total” – aşa cum nu şi-l aminteşte nimeni, de altfel-, însă, recunosc, îmi place foarte mult că am reluat obiceiul întâlnirilor din online în offline, cu oameni frumoşi, care ştiu cum să se distreze.

Ei, bine, dacă mă-ntrebaţi pe mine, blogmeet-ul de la Complex Popas Păcurari a avut de toate, exact ca o petrecere cu adevărat reuşită. De la un meniu echilibrat, cu bucate alese, denumite sugestiv şi foarte original (pe care le găsiţi şi-n meniu!), la vinul bun de la Bucium, de la prăjiturelele delicioase de la Cofetăria Cremish şi până la atmosfera întreţinută de formaţia restaurantului, Taraful Domnesc, „decorul” a fost ales cu o precizie extraordinară, iar rezultatul se vede, cu siguranţă, în fotografiile maestrului Paul.

2Şi, ca să fiu cu adevărat sinceră, vă spun că mă duc mereu cu drag la Complex Popas Păcurari, pentru că e locul unde m-am simţit mereu bine. Mâncarea e bună, vinul e gustos, ringul de dans e primitor, iar lăutarii ştiu cum să-şi antreneze publicul. Iar asta e, dacă mă-ntrebaţi pe mine, baremul minim pentru seri cu adevărat reuşite. De aceea localul adună mereu feed-back pozitiv în urma tuturor evenimentelor pe care le găzduieşte, iar oamenii se întorc mereu, cu drag, aici.

În rest, m-am bucurat de compania blogosferei ieşese, în frunte cu pseudo-mirii Etienne şi Paul, aşezaţi sugestiv în capul mesei pătrate, la care au luat parte şi zâmbete: Alice, Elena, Andreea, Dragoş, Cipoc, Epox, Titi, Alex, Irina şi, nu în ultimul rând, gazda noastră, Cruella.

La mai multe, zic!

Articole pe aceeasi tema:

1 Comentariu

  • Raspunde Blogmeet La Popas Pacurari | Retete culinare din Tara bucatelor – de Alice Ciobanu 7 iunie 2015 la ora 13:36

    […] fost o seara reusita in care m-am bucurat de compania vesela a bloggerilor Alexandra, Irina, Epox, Dragos, Cipoc, Alex, Elena, Andreea, Titi si a gazdei noastre cu inima de aur, […]

  • Lasa un raspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.