Advertoriale

Investeste in educatia copiilor din Delta Dunarii!

19 august 2015

Educatia copiilor din Delta Dunarii… Recunosc, subiectul acesta nu era in zona mea de interes pana cand, intr-o zi in care ma minunam si contemplam –din confortul pufos al biroului supraincarcat, privind, din cand in cand, absenta peisajul de-afara- natura salbatica ce mi-a asezat la geam ploi splendide si furtuni miraculoase, intr-o trecere abrupta de la vara la un alt anotimp, un mail frumos mi-a adus in atentie un colt de lume atat de aproape de noi, si totusi, atat de departe…

N-am fost niciodata in Delta, dar am admirat mereu cu un soi de invidie de calator fotografiile si povestile cunoscutilor care mi-au detaliat, vacanta dupa vacanta, inventarul superb al vietatilor, al locurilor, al colturilor de rai din bucatica aceasta de natura de la Marea Neagra. Si, de atunci, un gand mi-a ramas pe un post-it cu dorinte ca, intr-o zi, curand, sa ajung si eu acolo, sa vad, sa ma minunez si, apoi, sa povestesc si altora.

Dar, pana acum, nu am reusit sa ajung. Asta, insa, ma motiveaza si mai mult sa ii incurajez pe cei din jurul meu sa investeasca in miracolul cunoscut doar din fotografii si amintiri, pentru ca acest colt de rai, cum este supranumit de turisti, sa fie si mai frumos, si mai splendid, si mai dorit sa fie vizitat. Si, in acest scop, astazi va fac cunostinta cu Asociatia Salvati Delta, o organizatie non-guvernamentala infiintata in anul 2004 ce are ca scop protejarea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Intr-unul dintre demersurile lor, li s-au alaturat si cei de la Depozitul de Papetarie care au decis sa investeasca, prin intermediul oamenilor, in educatia copiilor din Delta Dunarii. Astfel, la orice comanda de minim 100 de lei, cei de la Depozitul de Papetarie se angajeaza sa doneze cate 5 lei, banuti care vor fi convertiti in rechizite scolare. In plus, pentru generosii care sustin ideea si natura, exista posibilitatea de a dona orice suma ce va fi folosita in scop educational direct pe site-ul salvatidelta.ro.

Mie mi se pare foarte interesanta ideea. Mai ales daca pot ajuta, achizionand produse de care, oricum, am nevoie…

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

Lasa un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.