Advertoriale

Caravana Coca-Cola la Iasi

19 decembrie 2015

CaravanaPentru ca saptamana trecuta am facut o escapada in afara orasului, mail-ul care m-a anuntat ca la Iasi va veni Caravana Coca-Cola m-a facut sa-mi fie un pic dor de casa, pentru ca, printre altele, masinuta luminoasa care anunta ca vin sarbatorile va fi acolo, pentru toti curiosii care doresc sa o vada live.

Desigur, un alt motiv pentru care mi-as fi dorit sa fiu acolo e faptul ca as fi putut contribui la crearea celui mai mare Mos Craciun, daca as fi facut fotografii in Caravana. Dar, pentru ca n-am putut sa fiu fizic acolo, mi s-a povestit despre entuziasmul oamenilor care au stat la coada si care au participat cu bucurie la construirea unei imagini universate a Mosului, drept dovada timpul lung de asteptare, si zambetele imortalizate sarguincios de spiridusi. 🙂

6Insa –daca e sa fiu sincera, sincera- curiozitatea mea nu a ramas nicidecum in vant. Pentru ca intr-una din zile am vazut Caravana pe strazile Bucurestiului si, va spun, arata ca-n reclama! Luminoasa si rosie, mi-a lipit un zambet maaaaaare, mare, de la o ureche la cealalta, si, chiar daca n-am pozat pentru Mosu’, macar am vazut ca exista Caravana. Si m-am asigurat ca, de acum, sarbatorile vin negresit, mai ales daca au si posibilitatea de a impleti o fundita pe sticla de 0,5 L.

Poate ca anul viitor am sa fiu prin zona cand vine Caravana. Sau, cel putin, sa ne intersectam pe drum. 🙂 Voi ati fost? Ati pozat? V-a placut?

PS: Incepand de ieri, Coca-Cola oferă șansa consumatorilor să interacționeze cu Moș Crăciun, prin intermediul unui serviciu online care permite doritorilor, prin introducerea numelui și a numărului de telefon, sa ia legătura cu Moș Crăciun sau sa ii surprinda pe cei dragi cu un apel din partea acestuia.

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

Lasa un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.