Evenimente

Cum a fost la Orașul Profi

18 mai 2016

Profi_6V-am povestit aici, zilele trecute, cu entuziasm, despre Orașul Profi, eveniment organizat cu ocazia inaugurării celui de-al 400-lea magazin Profi în Iași. Astfel încât, între două cursuri și niscaiva stres generat de-un deadline nemilos, am tras o fugă la fața locului și, acum, vă povestesc în liniște, la rece, despre cum a fost.

Mie mi-a plăcut mult de tot, mai ales pentru că, în momentul când am ajuns eu, în fața scenei, o gașcă de copii încinseseră o horă moldovenească, de mână cu mascotele Profi. Mi s-a părut foarte drăguț, mai ales că erau toți pictați pe față și foarte veseli, concentrați să nu greșească pașii dictați de ritmul melodios al glasurilor zglobii de pe scenă. Pentru că, da, coloana sonoră a fost susținută tot de copii, foarte talentați de-altfel, care-au îmbiat, veseli, la joc și voie bună. Și mai că mi-a părut rău că nu mă-ncadrez în categoria de vârstă a micilor dansatori amatori. 🙂

Dar n-a fost cu supărare, pentru că, în explorările mele, am vizitat Școala Profi, de departe locul cel mai aglomerat, unde copiii erau antrenați în activități frumoase, colorate și generatoare de zâmbete, fapt care s-a simțit -și văzut, și auzit- în zumzetul global al locației.

Profi_2Așa că m-am reprofilat și-am înaintat pe ”ulița Profi”, unde am reperat și testat Poșta Profi, cu felicitările dornice de călătorii, apoi Primăria Profi, unde mi-am făcut un profil de cetățean din cap până-n picioare și-am scăpat nemăritată, iar ulterior am traversat pe lângă Punctul Medical Profi și-am oprit la Hanul Profi, pentru un răgaz gustos, cu miros ispititor, numai bun pentru liniștit personalități flămânde.

Și tot în cursul plimbării mele am descoperit un element care mi-a atras atenția și anume tabloul acesta realizat din țigarete, în cadrul unei campanii antifumat, care mi s-a părut foarte, foarte reușit. 🙂 Big like!

Însă, de departe, cele mai populare și așteptate momente ale evenimentului au fost concertele susținute de Smiley și Loredana, care au zguduit orașul și-au generat multe aplauze și spun asta cu certitudine pentru că pe unele le-am auzit de la propriul geam, situat la ceva distanță de centrul civic. 🙂

Pe scurt, a fost un weekend reușit, și sper că Orașul Profi va reveni, curând, la Iași. Voi ați fost? V-a plăcut?

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

Lasa un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.