Advertoriale

Soluții financiare rapide

18 iulie 2017

Niciodată nu m-am considerat o persoană cu înclinații spre domeniul financiar. Multă vreme am crezut că gestionarea finanțelor se face cu succes doar de către cei care au ”special skills” care mie nu mi-au fost alocate. Motiv pentru care, din dorința de a fi, totuși, eficientă, am învățat nu cum să fac bani, ci cum să-i pun deoparte pentru a-mi achiziționa una, alta. Și, de cele mai multe ori, investițiile (nu importante, e drept) mi-au reușit după această logică economisitoare care mi-a asigurat niște soluții financiare rapide.

Aparent, era ceva simplu: am văzut, am vrut, iar portofelul a fost supus la economii și abstinențe, motivat de achiziția ulterioară. Numai că, din păcate, ideile, cererile, dorințele nu vin mereu în vremuri în care fondurile pot fi distribuite în așa fel încât, adunate, să acopere un preț sau altul. Așa că, uneori, se impune să mai cauți niște metode să-ți împlinești visele… care costă.

Recunosc, eu nu am poftit niciodată la sume prea mari, însă îmi amintesc într-un an că nu reușeam, oricum mi-aș fi gestionat fondurile, să acopăr un buget pentru un concurs care se ținea departe de casă. Știu că am calculat, am așezat pe hârtie, am spart pușculița cu purcelușul roz preferat și am numărat iar și iar… Dar degeaba. Fondurile nu se înmulțeau, iar ideile mele de a aduna suma începuseră să moară, una câte una, în zornăitul metalic al monezilor întinse pe covor.

Povestea aceasta are ceva praf pe ea, însă mi-a rămas întipărită în memorie pentru că nu aveam, la vremea respectivă, pe cineva care să-mi fi împrumutat suma destul de mică cu care să completez ce adunasem și, în plus, de ce să nu recunosc?, nici nu aș prea fi vrut să apelez… Așa că mi-ar fi folosit atunci să știu să pot apela la niște soluții financiare rapide.

Astăzi, însă, disperarea mea nu ar mai fi așa de mare, dacă nu aș avea la dispoziție o diferență mică de bani. Pentru că, odată cu progresul tehnologiei, au apărut și soluțiile mici care pot salva ideile mari de la… moarte. Iar o astfel de salvare vine de la ferratum.ro care oferă celor aflați la ananghie sume mici sub forma unui credit rapid gratuit, care pot să te scoată din impas.

Suma care poate fi împrumutată este între 200 și 1400 de lei, iar pentru primul credit cu suma minimă la ferratum.ro, banii pot fi rambursați în 15 sau 30 de zile fără niciun comision (atenție, doar la primul credit!), fără cost suplimentar, fără drumuri inutile, fără prea multe bătăi de cap. E una dintre acele soluții financiare rapide, simple, comode și foarte la îndemână, 100% online, la doar câteva click-uri distanță. Nu-i așa? În plus, poți opta pentru banii în cont sau numerar, în funcție de preferințele și nevoile tale.

Însă… e important de știut că, ulterior, aceste împrumuturi generează costuri suplimentare. Din acest motiv, recomandarea este le utilizezi doar atunci când ai o super-urgență, dar știi cu certitudine că poți rambursa toată suma la timp. Pentru că, altfel, lucrurile se complică, și nu cred că-și dorește cineva să fie implicat în astfel de situații, mai puțin plăcute.

Eu am avut nevoie cândva și nu am avut opțiunea acesta. Apoi, îmi amintesc că cineva îmi povestise cum a găsit câteva oferte de Black Friday dar, pentru că salariul venea câteva zile mai târziu, a ratat achizițiile cu pricina pentru că nu era dispus nimeni să îl ajute cu bani pentru că ei erau programați, desigur, pentru achizițiile personale. Așa că mă bucur să aflu că există opțiuni, soluții financiare rapide, care te pot salva pe moment, căci unele șanse fug și nu se mai întorc. Și, așa cum mi-a spus cineva drag odată, să nu ne-mpiedicăm niciodată de bani, de lipsa lor temporară, de fapt. Pentru că în viață există lucruri mult, mult, mult mai importante…

Voi aveți astfel de povești în care ați avut nevoie de sume mici și nu ați găsit pe nimeni să vă împrumute? Și dacă da, cum vi se pare ideea împrumuturilor mici, precum cele pe care le pun la dispoziție cei de la ferratum.ro? Pentru că eu cred că ne pot salva, câteodată…

Foto: redbookmag.com

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

Lasa un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.