Jurnal

Doamnele Macron și Iohannis

30 august 2017

Poza ca poza… dar comentariile fac tot deliciul.

Mi se pare fabulos că există peste tot oameni care-și dau cu părerea gratuit și musai critic, pentru că e mai ușor să observi praful din curtea vecinului (pardon, de pe ținuta cu care s-au îmbrăcat doamnele) decât noroiul din curtea proprie. Ba că e vârsta, ba că e lungimea rochiei, ba că-s… genunchii. Dap, ați citit bine, genunchii. Eu, însă, știu că-mi place starea femeilor ăstora. Că aș vrea să ajung la vârsta lor și să am seninătatea și curajul să mă-mbrac așa. Și mai vreau părul lung și colorat (Blue Galaxy Hair e, spre exemplu, undeva pe lista mea), și cine știe ce-mi mai trece prin minte. (O să notez, oricum, ca să nu uit.) Pentru că avem o singură viață pe care nu apucăm s-o mai trăim dacă aplecăm urechile la critici.
Noup, noup, noup. Neverrrr!!!

Dar în același timp înțeleg că pe lume există oameni frustrați cărora le e mai ușor să spună că vaaai, Doamne, cum să-ți pui poză-n costum de baie pe internet? Păi dacă n-ai corp, sau feeling, sau gânduri aliniate pentru așa ceva, sau un costum cu model care-ți place mult, mult nu-ți pui, e simplu. Dar doar pentru că așa ai ales tu, asta nu înseamnă că ești îndreptățit să-i judeci pe cei care aleg să facă altfel decât tine. Zic și eu.

Prea nu ne place când alții sunt diferiți (și e bubă mare dacă mai sunt și apreciați așa, în… diversitatea lor!… ca doamnele astea două). Dar știți ce? E bine să fii diferit, atât timp cât ești tu bine cu tine, ca apoi să poți să fii bine și cu ceilalți. Restul e… can-can. Și coruri de voci care, plictisite de rutina vieților lor care se desfășoară în același ritm monoton și auster, aruncă cu noroi în alții. Pentru că-i mai simplu decât să-și vadă de viața lor și să muncească la ea.

Ca vulpea care n-ajunge la struguri și zice că-s acri. Câh.

Așa că eu zic să fiți fiecare cum vreți, atâta timp cât nu încetați să fiți autentici. Că de personalități trase la indigo suntem sătui. Prea sătui, poate.

Și înainte să fug, vă las un îndemn cules de pe pinterest care zice cam așa: “We get so worried about being pretty. Let’s be pretty kind. Pretty funny. Pretty smart. Pretty strong.
#RevolteBlonde

Și acum gata, tac.

Foto: https://www.facebook.com/ElleRomania/

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

Lasa un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.