Jurnal

aBeauty Clinique s-a deschis Iași!

13 octombrie 2017

abeautyLa sfârșitul lunii septembrie am fost invitată la deschiderea aBeauty Clinique, un brand care s-a remarcat în domeniul frumuseții prin profesionalism, seriozitate și… rezultate. Au clinici în București, Brașov, Constanța și Galați, iar acum cea mai nouă clinică a lor s-a deschis și la Iași.

Am mers la deschidere nu doar din curiozitate, ci și pentru că, în ultima vreme, am dobândit o nouă obsesie în ceea ce privește îngrijirea tenului. E o poveste relativ nouă, în urma căreia am făcut declick-ul și am înțeles că, mai presus de orice norme ale frumuseții, mai mult sau mai puțin aprobate de publicul larg, o piele frumoasă este o piele sănătoasă.

Și-acum, despre conceptul aBeauty Clinique și experiența mea

aBeauty Clinique Iași

aBeauty Clinique oferă o gamă largă de tratamente faciale și corporale, cum ar fi: slăbire VelaShape III, slăbire Criolipoliză CoolTech, Epilare Definitivă, tratamente cu DermaFrac și Intraceuticals și altele. Știu că, poate, după titlu, terminologia nu vă spune mare lucru. Tocmai de aceea, spre deosebire de alte locuri unde personalul se mulează pe cererea clientului (ca să nu spun că ”se execută”…), înainte de orice intervenție, primul pas e programarea la o consultație care este gratuită și care nu obligă la achiziționarea vreunuia dintre serviciile clinicii.

Eu am ales o consultație facială (există și consultații corporale, în vederea tratamentelor de întreținere corporală) care a durat aproximativ 40 de minute și care a început cu o anamneză riguroasă referitor la starea mea globală de sănătate, pentru că unul dintre principiile pe care se ghidează cei de la clinică e sănătatea înainte de toate. Din acest motiv, dacă există vreo incompatibilitate între un tip de tratament și particularitățile clientului, acesta nu va fi efectuat, tocmai pentru a nu compromite sănătatea pacientului. Lucru care-mi place mult, denotă respect față de client, pentru că se urmărește bunăstarea acestuia și nu profitul înainte de toate.

Apoi, consilierul în estetică mi-a făcut analiza tenului consemnată în fișa de diagnostic facial și, astfel, am aflat despre mine am aflat că am un ten ușor deshidratat, că ridurile nu sunt o problemă (importantă), că aș putea lucra la luminozitate și că, per ansamblu, sunt în concordanță cu vârsta din buletin. Lucruri care m-au liniștit, mi-am dat seama că am tendința să fiu un pic mai critică atunci când mă privesc în oglindă. În urma acestor descoperiri diagnostice, recomandările de tratament au fost 2, respectiv Intraceuticals Booster Antioxidant și Dermafrac Rejuvenate (Mezoterapie microace).

Eu am ales să încerc Dermafrac Rejuvenate pentru că mi-era familiar conceptul de mezoterapie cu microace, așa că m-am programat pentru o ședință pentru a cărei pregătire am primit acasă un protocol de informare de studiat și de semnat. Acolo este explicată procedura pe larg și sunt consemnate eventualele reacții ale pielii care pot apărea atât în timpul, cât și după tratament.

Ședința a durat aproximativ 60 de minute, și a presupus curățarea tenului, urmată de microdermabraziune și terapia propriu-zisă care combină trei tehnici dintr-o singură mișcare: micro-înțepăturile, micro-injectarea substanței de rejuvenare și vacuum-ul cu rol de a introduce cocktail-ul de peptide până în profunzimea pielii. Senzația nu e foarte neplăcută, seamănă cu niște mici zgârieturi pe față, dar nu e ceva ce nu se poate suporta. La final, după ce s-a efectuat procedura, se aplică o mască Ionto rece, pentru calmarea și hidratarea tenului.

Imediat după ședință tenul meu era un pic roșu, dar și-a revenit la normal în decurs de o oră. Indicațiile au fost să nu aplic nimic pe ten până a doua zi, să evit poluarea și praful, și, apoi, să revin la rutina mea de îngrijire, iar obligatoriu să folosesc în următoarele 2 săptămâni o crema hidratantă și o cremă cu SPF (eu am ales SFP 50, chiar dacă vremea nu mai e așa însorită).

Rezultatele au început să se vadă după 2-3 zile, dar chiar și acum, la exact o săptămână de la intervenție, observ cu ușurință că tenul meu este vizibil îmbunătățit, că ridurile s-au mai diminuat (v-am spus că am un ochi critic în oglindă!), că am căpătat un plus la capitolul luminozitate. Iar ca un bonus, experiența asta mi-a reamintit că ar fi bine să nu mă mai încrunt așa des, ceea ce mă străduiesc, pentru sănătatea tenului, desigur! 🙂

aBeauty Clinique Iași

Recomand aBeauty Clinique? Da, recomand. Recomand pentru profesionalism, pentru anamneza amănunțită, pentru recomandările argumentate, pentru strictețea alegerii pacienților, pentru atmosfera liniștită și prietenoasă, pentru căldura și ospitalitatea cu care-și tratează clienții.

Iar în ceea ce privește prețurile, am să recunosc onest că sunt mai mari decât ceea ce am experimentat în saloanele de beauty care practică tratamente faciale. Însă cred că, măcar din când în când, merită să încerci și ceva mai avansat, atât ca materiale folosite, cât și ca tehnică, iar dacă vrei niște recomandări și un plan personalizat de tratament, aBeauty Clinique e o alegere bună care te poate ajuta să atingi rezultatele dorite.

aBeauty Clinique se găsește pe strada Petre Andrei 28, sau pe www.abeauty.ro și pe facebook.com/aBeautyIasi.

Articole pe aceeasi tema:

3 Comentarii

 • Raspunde Gabriel de la aBeauty 13 octombrie 2017 la ora 13:39

  Dragă Alexandra,

  Îți mulțumim nespus pentru un articol atât de cuprinzător și atât de bine scris.

  Sperăm ca tratamentul facial DermaFrac să își facă simțite efectele și în zilele ce urmează, deoarece punctul maxim de efect în ceea ce privește stimularea producției de colagen se produce la aproximativ 21 de zile după ședință (când se împlinește un ciclu complet de regenerare celulară).

  Te așteptăm cu drag în clinicile noastre ori de câte ori ai nevoie de noi sau ori de câte ori ai chef să stăm de vorbă la o cafea bună – musai cu lapte 😉

  • Raspunde Alexandra Bohan 13 octombrie 2017 la ora 20:20

   Gabriel, îți mulțumesc pentru lectură și pentru comentariu. Urmăresc efectele tratamentului și chiar intenționez să mai fac un update la articol, adăugând o părere ca un PS rătăcit și peste 2 săptămâni, unde să scriu ce-am constatat. Și mulțumesc și pentru invitație, aveți cafea bună! Pe testate! 😉

 • Raspunde Produsele Kiehl's în rutina mea de îngrijire - Blog de Beauty 20 octombrie 2017 la ora 10:51

  […] e minunată. Și nici nu e prea grasă, iar acest lucru l-am constatat după tratamentul de la aBeauty Clinique, când mi s-a recomandat să folosesc imediat după o cremă grasă, iar aceasta n-a fost […]

 • Lasa un raspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.