Jurnal

ReenahMatei Beauty – pledoarie pentru frumusețe

2 noiembrie 2017

ReenahMatei Beauty - Alexandra BohanÎn ultima vreme am avut ocazia să tot încerc tehnici pentru sănătatea tenului și, din aceeași categorie, am fost invitată să particip la deschiderea ReenahMatei Beauty, un salon dedicat procedurilor cosmetice pentru doamnele și domnișoarele care-și doresc tot ce e mai bun pentru fața lor.

ReenahMatei Beauty este un loc drăguț, intim și cochet, care se găsește în Valea Lupului, pe strada Nufărului, nr. 9. Și aș îndrăzni să spun că are și un suflet frumos, pentru că doamna Irina Matei, cea care se ocupă atât de salon, cât și de răsfățul clientelor, e o persoană delicată și drăgălașă, blândă și calmă, cu o răbdare infinită și cu o tehnică miraculoasă pe care o aplică fiecărei femei care îi trece pragul. Școlită și informată, am avut discuții interesante pe tema sănătății și a frumuseții pielii și, la final, după ce am ciocnit șampania și-am tăiat panglica alături de celelalte bloggerițe din Iași, am și testat live câteva dintre procedurile pe care le puteți efectua la salon.

ReenahMatei Beauty - aparatură

După o analiză a tenului, recomandarea pentru mine a fost mezoterapie virtuală, unde, după o curățare riguroasă a tenului, mi s-a aplicat o combinație de seruri Dermedics care au fost introduse, apoi, în profunzime, cu ajutorul aparatului de mezoterapie. Senzația a fost una plăcută, am și simțit că adorm la un moment dat, pentru că mișcările blânde și atmosfera liniștită din salon erau perfecte pentru un pui de somn și-un strop de relaxare totală.

De ce vă recomand să încercați serviciile ReenahMatei Beauty? Pentru că, așa cum spunea și doamna Irina, mergem la manichiură o dată la 3 săptămâni, mergem la coafor de câteva ori pe an măcar pentru un tuns, și foarte rar la cosmetică, de parcă tenul n-ar avea și el nevoie, măcar din când în când, de-un boost pentru frumusețe. Și i-am dat dreptate, nici în rutina mea nu se găsește mersul la cosmetică, deși rezultatele întotdeauna vorbesc de la sine despre importanța integrării acestor vizite în programul meu. Iar un alt motiv care încurajează acest demers este reprezentat de prețuri, accesibile pentru orice buget, măcar din când în când, și nu doar de sărbători, prilej cu care ne amintim că avem și noi nevoie de ceva ”pentru noi”.

Printre serviciile pe care le puteți încerca la ReenahMatei Beauty se găsesc o varientate de tratamente faciale, posibilitatea de stilizare a sprâncenelor și, nu în ultimul rând, make-up pentru diferite ocazii, la prețuri foarte accesibile. Iar pentru programări, accesați cu încredere pagina de facebook.

Eu m-am convins, mi-a plăcut și mai merg.

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

Lasa un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.