Advertoriale

Și? Cu ce te îmbraci de revelion?

21 decembrie 2017

rochii mondris.ro

Am un istoric ticsit de revelioane mai puțin reușite, însă dacă e ceva ce-mi amintesc cu plăcere la acest eveniment e că mereu am fost ”bine îmbrăcată” (a nu se înțelege gros! :)) ). Fie că am petrecut noaptea dintre ani acasă la mine sau la prieteni, fie că numărătoarea inversă m-a prins între două dansuri pe ring, întotdeauna am purtat ținute în care m-am simțit încrezătoare și în care mi s-a părut, măcar pentru o noapte, că anul care vine va fi mai bun, mai norocos, mai plin de oportunități și de zâmbete.

Așa se face că, an de an, aleg cumva cu grijă ținuta pentru revelion, pentru că ea este cea care îmi oferă strălucirea, imboldul, speranța că, un an întreg de-acum încolo, îmi va fi la fel de bine și de frumos ca în această noapte. Și, așa cum mă știe toată lumea că sunt iubitoare de rochii –uneori le port chiar și atunci când temperaturile scăzute sfidează orice intenție de eleganță-, opțiunea principală pentru anul acesta va fi, desigur, tot o rochie.

Și pentru că abia mi-am aranjat planurile pentru noaptea dintre ani, iar casa strălucește de curățenie, așteptând sărbătorile, momentele mele de respiro le-am dedicat căutărilor din categoria 23. Așa se face că drumul meu m-a dus pe https://mondris.ro/rochii, locul unde se găsesc diferite modele de rochii potrivite nu doar pentru ocazii speciale, ci și pentru zile în care mi-ar folosi un strop (vestimentar) de culoare.

Pentru că, deși de obicei știu exact ce-mi doresc, iar de cele mai multe ori nu găsesc niciodată articolul râvnit și căutat după cele mai precise detalii!, de data aceasta am decis să nu-mi mai fac nicio idee preconcepută și cercetez noile colecții, urmând să aleg produsul care-mi atrage atenția și pe care să-l port, mândră, în noaptea de revelion. Însă, dacă mă răzgândesc și nu reușesc să agăț în coșul de cumpărături o rochie, pe Mondris.ro oferta e generoasă, și cuprinde inclusiv salopete, bluze, pantaloni și alte articole vestimentare.

Momentan sunt în căutări. Mă plimb din click în click și sper, curând, că ceva-ceva o să-mi facă cu ochiul. Și, așa, să-mi iau de-o grijă și cu ținuta de revelion.

Voi unde petreceți noaptea dintre ani? Și… cu ce vă îmbrăcați?

Foto: Mondris.ro

Articole pe aceeasi tema:

Niciun comentariu

Lasa un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.