Lucrează cu mine!

Când descoperi că ai un hobby, îți dorești doar timp ca să-l practici. Apoi, când îți dai seama că feedback-ul celor din jur nu plătește facturi și nici nu îți umple frigiderul, ci doar sufletul (ce frumos!), începi să-ți pui întrebări, să cauți soluții, să-ți faci planuri să le îmbini, cumva, pe amândouă și să transformi pasiunea în job și visul în realitate. Ulterior, când ai decis că ai suficientă încredere în tine, riști și faci investiții tehnologice, participi la cursuri, te informezi, cumperi materiale. Și nu renunți niciodată.

lucreaza-cu-mine

Hobby-ul meu e scrisul, de aceea mi-am făcut acum câțiva ani acest blog care a crescut odată cu mine și pe care l-am păstrat tocmai pentru că, în timpul liber, sfârșesc deseori cu laptopul în brațe, și-o ceașcă de cafea sau o cană mare de ceai alături, în funcție de sezon și de… momentul zilei, scriind. Însă atunci când hobby-ul meu se intersectează cu cerințe precise de la oameni în produsul cărora cred, îmi fac timp pentru scris prin biblioteci, prin cafenele, prin colțuri primitoare și calde care lasă loc imaginației mele să zburde în cuvinte livrate la termen. Nu sunt scriitor de duzină (scriitor deloc, de fapt), nu mâzgâlesc texte la comandă, însă povestesc din experiența proprie, caut să așez emoții alături de concepte și mă folosesc de propriul stil de a vedea și de a înțelege realitatea din jur pentru a genera conținut cât mai de calitate.

Am la dispoziție spațiu publicitar de vânzare, pe lângă care pun în joc pasiunea mea pentru scris, dragostea pentru limba română, ideile colorate și exemplele desprinse din propria experiență de viață sau din cărțile pe care le-am citit. Dacă rezonezi cu ceea ce pot eu să ofer, atunci mi-ar plăcea să lucrăm împreună.

Mă poți contacta pe Facebook sau pe e-mail: alexandraioana.b @ gmail.com